Prou restriccions!

 

ALLIBEREM EL SECTOR DEL TRUC (PARET DELS TRONS I ZONA ESPORTIVA) AL COSTAT DE LA VINYA NOVA!!

News 4

Fa ja uns quants anys, el Patronat de la Muntanya de Montserrat va incloure aquesta zona dins de les àrees restringides permanentment (Prohibició permanent de l’escalada, sector A-1, Serrat de la Vinya Nova – Sajolida) amb motiu de la possible nidificació cautelar d’aus d’interès rupícola.

Ens referim a una petita part del sector, a la roca del Truc i els seus contraforts ubicats just tocant el vessant oriental del Torrent de Pont en la seva part inferior més propera del restaurant de la Vinya Nova.

Durant els últims 8 anys hem anat observant impotents aquest sector prohibit, sense detectar cap activitat avícola ni existència de nius. Solament hem sentit el soroll constant provocat per l’activitat del restaurant i hem olorat intensament els fums dels calçots i les carns a la brasa.

News 1

Davant de l’interès que per a nosaltres escaladors si desperta aquesta zona, doncs hi ha ITINERARIS OBERTS JA FA MOLTS ANYS (molts anys abans de les primeres restriccions), tant de vies clàssiques al Truc i la Paret dels Trons, fins a interessants i difícils itineraris esportius ubicats a la base, demanem la re-consideració de zona escalable.

Les restriccions, han de ser creïbles i basades en fets objectius. No han de ser un perjudici gratuït contra el col·lectiu d’escaladors.

EN DEFENSA DE TOTS ELS ESCALADORS, ALLIBEREM EL SECTOR DEL TRUC !!

Zona A-1 News 3

Un comentario en “Prou restriccions!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s