Per què i com associar-se?

MontSkyline 2
Montserrat, icona dels escaladors !! Reclamem continuïtat i futur, en base a la nostra història.

DEEP Catalunya,

cropped-img-20140322-wa0010.jpg

EN DEFENSA DE TOTS ELS ESCALADORS !!

Una de les singularitats de l’escalada és la possibilitat de practicar-la en diferents nivells de dificultat, diferents graus d’exposició, diferents modalitats i el més agraït, durant tota la vida.

Això fa que els companys de cordada i d’activitat siguin molt diversos, tant en edat com en ocupació i pensament. Ens ajuntem grans i joves, professionals i amateurs, amb dedicació parcial o total, però compartim la mateixa muntanya, paret o entorn.

DSC_0377

Les restriccions a l’escalada en espais naturals, malauradament són cada vegada més freqüents, generalitzades i molt sovint polèmiques, per incomprensibles i radicals, i evidentment AFECTEN A TOTS ELS ESCALADORS I MODALITATS D’ESCALADA, SENSE EXCEPCIÓ.

No hi ha segregació entre professionals i amateurs, les restriccions no diferencien els valents dels porucs, ni els que escalen el cap de setmana dels que escalen a diari, ni per suposat els que superen amb facilitat determinades altes cotes de dificultat i d’exposició dels que escalen graus més assequibles.

IMG_4486

DEEP Catalunya s’adreça a tots els escaladors, perquè tots som afectats. Som un gran col·lectiu, som milers, però mai hem tingut una veu ni un crit en comú. Ara podem unir-nos per presentar-nos davant de les administracions i demanar transparència en les decisions. Demanem formar part de les decisions que tan directament ens afecten, volem que se’ns escolti, que es tingui en compte el conjunt del nostre parer i la nostra opinió majoritària i no solament el que opina una determinada part especialitzada en activitat elitista o concreta.

El col·lectiu d’escaladors engloba tant els esportius, com els alpinistes clàssics. Les vies assegurades com les exposades. El terreny d’alta muntanya com els penya-segats i fem servir tant les assegurances mòbils com les fixes, naturals o artificials.

És el moment i l’hora de manifestar la nostre unió:

DEEP Catalunya, associació per a la Defensa de l’Escalada i del seu Patrimoni

DSCN3141

Per a inscriure’s:

Per a poder associar-vos ens haureu de fer arribar aquest full d’inscripció (Inscripció DEEP Cat) mitjançant l’email deepcatalunya@gmail.com.

O bé, ompli aquest formulari amb les dades pertinets: